Category

Enkle Tips Om Hunder Som Er Enkle å Følge

Perfeksjon er i øyet til betrakteren. Hvorvidt du har gjort feil med hunden din eller ikke, spiller ingen rolle så lenge du alltid har gitt dem kjærlighet. Når det er sagt, les videre for å finne ut mer om tips og triks angående hunden din og hvordan du kan unngå noen feil andre har gjort.

Aldri truffet hunden din. Der er bedre veier å tog en hunden uten har å ty til vold. Det best vei å tog en hunden er å forsterke positiv opptreden med behandler og oppmerksomheten. Negativ opptreden burde være håndterte med en streng og misbilligende stemme i motsetning til påfallende det dyr.

Unngå å gi din pooch bord mat. Ikke bare vil bordrester slå hunden av på sin vanlige mat, men det vil også lære dem å stadig tigge. Å gi hunden tabellen utklipp er ikke bra for hans helse som det kan resultere i vektøkning og fordøyelsesproblemer. Motstå fristelsen og bare gi hundemat til valpen din.

Ta deg tid til å planlegge hundetreningsøkter i ditt eget hjem og bakgård. Dette gjør at du kan kontrollere hvor mange som er der mens treningen finner sted. Jo flere som er der, jo vanskeligere trening blir. Dette vil gjøre det vanskeligere for hunden din å være oppmerksom.

Prøv å alltid være klar over hvordan hunden din føler seg. Hvis hunden din ser ut til å være nervøs, redd eller redd for visse ting, bør du merke deg dette og prøve å unngå å sette hunden i en stressende situasjon. Når en hund er stresset eller redd, kan du traumatisere hunden din hvis du insisterer på at den forblir i stressende situasjon.

Når du forbereder deg på å stelle kjæledyret ditt, start økten på høyre fot ved å hjelpe hunden din med å slappe av. Tilbring noen minutter bare klappe ham, starter med hodet og deretter gni ryggen, poter, mage og jevn hale. Når du føler hunden din er glad og fornøyd, begynne å stelle ham.

Oppbevare din hunden med ett rask vekt. Plenty av hunder er overvektige, og akkurat som mennesker, kan dette føre til helseproblemer. Folk har tendens til Attack deres hundene, og mange likeledes mate seg bord levninger. En hund trenger ikke så mange kalorier som folk flest tror; snakke med din vet om hvor mye du bør mate ham hver dag, og hva maten er mest egnet. En veterinær vil gi deg råd basert på hans størrelse, alder og livsstil.

Gi hunden din et flott sted å sove. Hver hund trenger en seng for å kalle sin egen som er temperaturkontrollert og komfortabel. Hvis ikke, kan hunden veksle soveplasser mellom uønskede steder, for eksempel sofaen din når du ikke ser på. En seng gir ham også en stor følelse av sikkerhet og tilhørighet.

Perfekt råd er umulig å finne. Når det er sagt, er det du har lest her en flott start på hundeutdanningen din. Selv om hunden din og situasjonen din skiller seg fra forfatternes, er den generelle kunnskapen du har fått uvurderlig. Benytt deg av det du har lært i dag for å gjøre det bedre i morgen.