Category

Hold Hunden Din Lykkelig Og Sunn Med Disse Tipsene

Er du usikker på hva du skal mate hunden din? Hvis du gir din hunden det galt næringen, den ville viser. Din hunden ville enten den ene eller den andre av under vekt eller overvektig avhenger opp på dens kosten. Bord levninger er ikke fint nok for hunden. Gir din hunden en lated kosten benytter det fulgte drikkepenger.

Hvis kostnaden for hundens mat av høy kvalitet er en byrde for familien din, kan du slå deg sammen med en annen og kjøpe i bulk. De store dyrebutikkkjedene tilbyr topprangerte navn i kjæledyrmat til en betydelig rabatt når de kjøpes i større mengder. Du kan minimere kostnadene for deg og noen venner samtidig som du gir hundene dine friske og sunne måltider.

Hvis din hunden blir bortkommet, det er en meget usannsynlig det du ville se seg atter hvis ikke han har lated legitimasjonen. Tags kan komme av, så det beste alternativet er en microchip. Det er en hastig å innlegge din hunden, og den anledninger minimal ubehag. Bare register det flis ID etter det er en innlegge, og din pet ville alltid ha hans legitimasjonen med seg.

Hvis hunden din er veldig urolig eller lett spennende, anbefaler eksperter at du ikke tar dem med på ferie. Mange ganger spenningen og forvirringen i et nytt område fylt med fremmede er for mye for hyper hunden og ubehagelige hendelser kan oppstå. Finn en flott kennel for å ta vare på din i stedet.

Hvis valpen eller hunden din stadig tygger på møblene dine, kan du investere i noen tyggeleker. Spred dem rundt gulvet, spesielt rundt bena på sofaen og endebordene. Vær begeistret for tilbudene dine om å leke med chewies med hunden din for å oppmuntre til hyppig bruk. Dette burde til slutt avskrekke ham fra å chomping møblene dine.

Hvis hunden tilbringer mye tid utendørs, kan han eller hun til slutt komme i kontakt med en skunk. Hvis han blir sprayet, bland sammen en teskje oppvaskmiddel, en fjerde en kopp natron og en liter hydrogenperoksidløsning (men sørg for at det ikke er mer enn tre prosent). Påfør blandingen på hundens frakk og la den sitte i fem minutter. Vask hunden av godt etterpå.

Noen tror at det er nødvendig å bade en hund ofte. Sannheten er at med mindre hunden din kommer inn i noe for å bli skitten, trenger de bare badet en gang hver annen til fjerde måned. Bading oftere kan fjerne huden på oljene de trenger for en sunn frakk og hud.

Sørg for at hunden din får nok trening. Dette er viktig for omsorg for en lykkelig hund. Mange mennesker ikke gidder å trene hunden sin, tenker at turer er nok. Hunder er aktive skapninger og trenger å leke. Snakk med veterinæren din om hvor mye aktivitet hunden din trenger, og sørg for at han får det.

Har lese denne gjenstand, du burde nå har en begrep av hva din hunden burde være spising. Hundene er annerledes fra Human, og må har en kosten det er spesialisert for deres kropp og deres nødvendig. Når din hunden spiser retten arter av næringen, det er alt glade og rask.