Velge Adopsjon Fremfor Å Kjøpe En Hund

De sier at alle hunder kommer til himmelen, men det kan være vanskelig å tro når poochen din oppfører seg. Hvis du har problemer med hunden din, kan du være frustrert, og du vet kanskje ikke hvor du skal henvende deg. Forslagene i denne artikkelen vil hjelpe deg med å håndtere hunden din og sette pris på de finere punktene.

Når du reiser med kjæledyret ditt, ikke spart på pakking. Naturligvis du nød å bli frisk forsynt med hans næringen, vann og alle medikamenter han kanskje være opp på, bortsett fra eksperter råde det du likeledes bringe hans grooming forsyner, vaksinasjon papirarbeid, merke koder og en ekstra leiekontrakten. Likeledes, bringe en leilighet laken for når din hunden ville være opp på Hotel møbler.

Kjæledyret ditt trenger vaksinasjoner, mye på samme måte som babyen din gjør. Noen vanlige vaksiner som hunder krever inkluderer rabies, hepatitt og distemper. Hvert kjæledyr er forskjellig, og hver vil ha en annen immuniseringsplan. Veterinæren din er en stor ressurs når det gjelder hvilke vaksinasjoner som er riktige for alderen og rasen til kjæledyret ditt.

Hvis du tar med hunden din på tur, må du sørge for at du har et nylig bilde av dem tilgjengelig. Dette lar deg ha et bilde av ham hvis han går seg vill.

Vær en god nabo og fraråde hunden din fra å bjeffe, med mindre han varsler deg om fare. De fleste blir vant til lyden av hunden sin, men andre synes det er en konstant irritasjon. Hvis hunden bjeffer ofte, bør du vurdere å snakke med veterinæren din om hva som kan forårsake det og hvordan du kan sette en stopper for det, for alles skyld.

Hvis du merker at hunden din får tørr hud om vinteren, må du sannsynligvis børste ham eller henne oftere. Å gjøre det vil bli kvitt gammel pels og bidra til å få oljekjertlene til å fungere skikkelig. Prøv å pusse en gang om morgenen og en gang om kvelden for å se om det gjør en forskjell for kjæledyret ditt.

Prøve ikke for å force din hunden å gjøre ny saker. Hvis din ‘ prøver å bli din hunden å spise en ny spandere og dens ‘ ikke viser alle begrave, dont ‘ Force seg å spise den. Finn ut hva han liker og hva han ikke gjør.

Dont ‘ glem å trimme din hundene ‘ nagle regelmessig. Lange negler kan gjøre ham ukomfortabel, forårsake skade på føttene og vil ødelegge gulvene. Hvis han gjør en «Klikk» lyd når han går på hardt tre eller linoleum, det er en god indikasjon det er tid for en trim. Anmode din vet å gjøre den dersom det er nødvendig.

Før du drar ut for en dag med moro i solen med hunden din, dab en liten solkrem på ham! Hunder kan få svært alvorlige brannskader på nesen og innsiden av ørene, så inkluder ham i ditt solbeskyttelsesregime. Bare sørg for at det ikke er sink eller PABA i produktet du bruker.

Det er så mange fantastiske aspekter ved å være hundeeier, og du bør kunne sette pris på dem alle. Med disse forslagene vil du være utstyrt for å håndtere alle slags problemer som hunden din kan kaste deg vei. Husk dette rådet, og nyt ditt fantastiske kjæledyr.